Even Voorstellen: Natasja Hekman - Jouw Kattenexpert

Hallo, ik ben Natasja Hekman, en ik verwelkom je graag! Als paraveterinair, kattentrimmer en gedragstherapeute voor katten, ben ik gepassioneerd door alles wat met deze prachtige dieren te maken heeft.

Naast mijn werk, deel ik mijn leven met drie speciale katten: Floortje, Luna en Timmy. Ze zijn mijn kindjes en mijn dagelijkse bron van vreugde. Mijn liefde voor katten gaat verder dan alleen mijn huisgenootjes.

Ik ben getrouwd met Bert, en samen delen we onze liefde voor katten. Bert is altijd mijn steun en toeverlaat geweest in mijn missie om katten en hun eigenaren te helpen om gelukkiger en gezonder samen te leven.

Mijn doel is om katten en hun eigenaren te helpen een harmonieuze relatie op te bouwen en te genieten van het gezelschap van deze geweldige dieren. Daarom bied ik naast mijn trim- en gedragstherapiediensten ook kattenoppas aan.

Ik begrijp de behoeften en de taal van katten en werk met toewijding om ervoor te zorgen dat elke kat de zorg en aandacht krijgt die ze verdienen.

Dus, of je nu advies nodig hebt voor het gedrag van je kat, professionele vachtverzorging of vertrouwde kattenoppasdiensten zoekt, ik sta voor je klaar om te helpen. Samen maken we het leven van jou en je kat nog mooier.

Al van jongs af aan ben ik gek van katten: