Diabetes

Twee jaar geleden kreeg mijn geliefde poes Luna diabetes, en door haar behandeling en het streven naar goede regulatie ontstond er een nieuwe interesse bij mij. In 2021 heb ik een cursus gevolgd om diabetesconsulent te worden, waardoor ik nu ook diabetespatiënten kan helpen en hierin gespecialiseerd ben. In juli kwam Luna in remissie, maar helaas werd op 22 oktober opnieuw diabetes bij haar vastgesteld.

Ik bied hulp bij het toedienen van insuline indien u hier moeite mee heeft. Als u assistentie nodig heeft bij het meten van de glucosewaarden of als u een Abbot Freestyle Libre wilt laten plaatsen, kan ik u hierbij ondersteunen.

De tijdstippen voor het toedienen van de insuline moeten worden afgestemd, aangezien ik van maandag tot en met donderdag vóór 8 uur 's ochtends en op vrijdag na 20:00 uur beschikbaar ben vanwege mijn werk als paraveterinair. Om deze reden is deze service alleen mogelijk als u in de omgeving van Heemskerk, Beverwijk of Uitgeest woont. Voor andere plaatsen kunnen we dit bespreken.

Momenteel neem ik geen nieuwe diabetes katten aan